Dezvoltatorul portughez de centre comerciale Sonae Sierra a pierdut anul trecut peste 50 de milioane de euro in urma reevaluarii terenurilor si lucrarilor deja efectuate la proiectele din Ploiesti si Craiova, potrivit directorului executiv al companiei, Alvaro Portela.
"In urma reevaluarii, am constatat ca am pierdut pe cele doua proiecte peste 50 de milioane de euro, bani pe care am apucat sa-i investim", a declarat Portela.

Dezvoltatorul portughez a decis inghetarea investitiilor la cele trei proiecte de centre comerciale anuntate anul trecut pentru Bucuresti, Craiova si Ploiesti din lipsa de finantare. Constructia a inceput efectiv doar la mallul din Craiova, insa a fost oprita.

"Am decis oprirea constructiei la centrul comercial din Craiova, cu toate ca nivelul de preinchiriere se apropia de 60-70%. De asemenea, am amanat proiectele unde nu am demarat constructia", a explicat reprezentantul dezvoltatorului portughez, citat de NewsIn.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.