Dezvoltatorul spaniol Avantia, controlat de Grupul Peyber, va investi 12 milioane de euro in constructia unui proiect cu 110 apartamente, situat in cartierul Titan, pretul de pornire pentru o garsoniera fiind de 64 .300 euro plus TVA. Desi in zona mai sunt proiecte rezidentiale aproape de finalizare, cu un numar considerabil de unitati nevandute, oficialii companiei spun ca mizeaza pe independenta financiara si pe solutiile de finantare oferite.

"Dispunem de suficient capital pentru a incepe lucrarile de constructii si, pentru moment, nu avem nevoie de finantare de la banci, ceea ce ne avantajeaza in fata competitorilor nostri. In plus, mizam pe amplasamentul proiectului si pe conditiile de finantare pe care le oferim", a declarat Juan Francisco Diaz, General Manager Avantia.

Proiectul, denumit Avantia 1 Decembrie, este situat la intersectia Strazii Liviu Rebreanu cu Bulevardul 1 Decembrie 1918, in apropierea Lacului Titan si va fi construit pe un teren de 1.500 mp, avand 11 etaje si o parcare subterana.

"Terenul a fost cumparat in anul 2006 si a valorat aproximativ trei milioane de euro. Investitia de 12 milioane include si valoarea terenului", a spus oficialul Avantia, adaugand ca lucrarile de constructie vor incepe in luna iulie si vor fi finalizate in cea de-a doua jumatate a anului 2011.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.