Imaginile urmatoare prezinta o casa din lemn, a carei forma se bazeaza pe un joc de diferite volume. Pe langa ingeniozitatea aspectului, constructia a fost elaborata pornind de la principiul arhitecturii ecologice.

Varietate de forme

Ca sa din aceste imagini ni se infatiseaza sub forma unui aranjament de cutii din lemn, fiecare dintre acestea fiind rotit in mod independent si supus unui nivel diferit de manipulare.
In urma acestor diferite actiuni rezulta o varietate de forme, care unificate creeaza un interior cu volume diferite, asigurand o extindere pe doua niveluri extrem de interesanta, unei case existente.


Curtea interioara

Curtea interioara se bucura de o deosebita atentie, deoarece atat constructia existenta cat si extinderea noua o imbratiseaza prin dispunere.
Mai multe detalii despre curtea interioara, gasiti aici.

Casa ecologica

Golurile mari ale ferestrelor si sistemul de usi permite patrunderea unei cantitati semnificative de lumina naturala si asigura un sistem natural de ventilatie. Astfel, nevoia pentru sisteme de incalzire si climatizare scade semnificativ.

Mai multe informatii despre sistemele de incalzire si climatizare ale casei, gasiti aici.


Despre autor:

Condo

Sursa: Condo


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.