Agentia Nationala pentru Locuinte a redus cu aproximativ 20% pretul de construire preturile de construire la 134 de apartamente cu credit ipotecar din orasul Eforie Sud, din judetul Constanta, potrivit unui comunicat.

Acestea se afla pe Strada Castelului nr. 7. Noile preturi, afisate pe site-ul ANL, au fost reduse, in medie, cu 20% si variaza intre 33.879 euro si 88.814 euro, in functie de suprafata apartamentelor si pozitionarea acestora pe etaje.

De asemenea, ansamblul de locuinte este constituit din 3 blocuri de locuinte cu regim de inaltime St+P+7E, avand apartamente de una, doua si trei camere. Cele trei blocuri cuprind 134 de apartamente, dintre care 32 apartamente cu o camera, 61 apartamente cu doua camere, 38 apartamente cu trei camere si trei apartamente duplex cu trei camere.

Persoanele care doresc sa contracteze o locuinta in acest amplasament trebuie sa fie inscrise in baza de date ANL si sa urmeze procedura de contractare lansata de ANL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.