Imaginile din acest articol prezinta o extindere moderna a unei case vechi. Fatadele au fost tratate extrem de ingenios, in asa fel incat par tatuate.

  • Extindere

Imaginile din acest articol prezinta extinderea unei case cu trei dormitoare din Fitzroy North, o suburbie din Melbourne, Australia, ce adaposteste spatiul bucatariei si o noua zona de locuit pentru o familie pe punctul de a-si mari numarul de membri.

  • Buget restrans

Proiectul se datoreaza arhitectilor de la Andrew Maynard Architects, cei care au realizat si extinderea casei in stil victorian, prezentata intr-un articol precedent. Multe dintre deciziile cu privire la design au fost luate pornind de la bugetul restrans al beneficiarilor. Mai multe detalii despre bugetul casei din Fitzroy North, gasiti aici.


  • Roluri multiple

Fiecare element trebuia sa indeplineasca mai multe roluri cu scopul de a economisi cat mai multi bani. Asadar, tejgheaua din bucatarie devine parte din casa scarilor, iar cortina impusa de reglementarile locale reflecta caldura si lumina orbitoare ce ar fi putut patrunde prin ferestrele largi, eliminand astfel nevoia de perdele si draperii.

  • Tatuaj

Modelul copacilor creeaza umbre jucause si schimbatoare in spatiile interioare iar grafica a fost creata dupa imagini fotografiate in parcul din zona. Mai multe informatii despre 'tatuarea' casei, gasiti aici.

Despre autor:

Condo

Sursa: Condo


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.