Banca Mondiala a cerut Primariei Capitalei, printr-o scrisoare, sa inceteze lucrarile de infrastructura din apropierea cartierului rezidential Baneasa, dupa ce a primit semnale din presa legate de scandalul din jurul lui Puiu Popoviciu.

Potrivit primarului general al Capitalei este vorba despre lucrari de canalizare care cuprind 4-5 kilometri, lucrari la doua statii de epurare a apelor fluviale si lucrari de reabilitare a sistemului rutier.

Banca Mondiala a finantat lucrari de infrastructura in mai multe zone din Bucuresti, printre care si Baneasa, lucrarile fiind cofinantate de Primaria Capitalei, informeaza NewsIn.

Omul de afaceri Puiu Popoviciu si fostul rector al Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Baneasa, Ioan Alecu, sunt cercetati de DNA in cadrul unui dosar care se refera la terenuri ale institutiei de invatamant superior, pe care Popoviciu ar fi construit un complex rezidential.

Alecu este cercetat pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, iar Puiu Popoviciu pentru complicitate la abuz in serviciu contra intereselor publice. Potrivit surselor, DNA il cerceteaza pe Alecu pentru vanzarea unor terenuri ale Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Baneasa catre Popoviciu, pe care omul de afaceri a ridicat un complex rezidential.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.