Daca in Bucuresti, preturile apartamentelor cu doua camere din blocurile construite inainte de 1990 au scazut de la 1.880 euro/mp pana la 1.537 euro/mp in primele trei luni ale anului, in Constanta, ritmul de scadere este cel mai lent din tara, arata o analiza a portalului imobiliare.ro.

In Capitala, preturile cerute de vanzatori pentru un apartament cu doua camere situat in blocurile construite inainte de 1990 au scazut in primul trimestru de la o medie de 1.880 euro/mp, inregistrata la inceputul lunii ianuarie, pana la 1.537 euro/mp.

‘’Preturile continua sa se mentina la un nivel ridicat fata de asteptarile pietei, pentru un apartament cu doua camere de 54 mp din Bucuresti, cerandu-se, in medie, 83.000 euro. Totusi, incep sa apara oferte de apartamente sub 50.000 de euro in zone precum Gorjului, Giulesti, Giurgiului sau Drumul Taberei”, sustin cei de la imobiliare.ro.

Cele mai mici scaderi de preturi au fost in Constanta, unde la inceputul lunii ianuarie, un apartament cu doua camere era scos pe piata pentru un pret mediu de 1.538 euro/mp, in timp ce, la sfarsitul primului trimestru, pentru acelasi apartament se cerea 1.436 euro/mp.

„In prezent, pentru un apartament cu doua camere din Constanta, vanzatorii cer in medie 68.000 euro. Sunt si execeptii insa, precumzona Tomis III, unde exista oferte si la 48.000 euro”, se arata in analiza imobiliare.ro.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.