Grupul Autoitalia a inchiriat 500 mp de spatiu comercial in incinta proiectului Alexander Center, pentru deschiderea unui nou showroom auto, anunta BNP Paribas Real Estate, compania imobiliara care a mediat tranzactia.

Autoitalia Group urmeaza sa deschida un nou showroom auto in zona Otopeni, in incinta Alexander Center. In cadrul noului showroom, va fi pusa in vanzare una dintre cele mai prestigioase marci auto comercializate de Autoitalia, si anume, Infiniti.

Proiectul care va adaposti nou showroom Infiniti a fost dezvoltat de SC LOI SRL, care a anuntat o investitie totala de 15 milioane Euro. Suprafata totala este distribuita pe parter si 4 etaje, arhitectura fiind una moderna si functionala. Cladirea ofera aproximativ 6.200 mp inchiriabili, din care 3.350 mp spatii de birouri si 2.800 mp spatii comerciale. Sistemul de securitate disponibil 24/24h care a fost implementat de dezvoltatori asigura un mediu de afaceri sigur si conforatbil, anunta reprezentatii BNP Paribas Real Estate.

Fatada cladirii, conceputa ca o cortina de sticla curbata, asigura lumina naturala pe parcursul intregii zile in interiorul cladirii si un mediu de lucru placut. La etajul 1 vor functiona un restaurant de lux si o terasa ce vor oferi o atmosfera eleganta, cu o panorama deosebita, direct catre pistele aeroportului.

Situat pe DN1, in imediata apropiere de aeroportul international Henri Coanda, Alexander Center este un proiect nou construit, care confera vizibilitate comerciala excelenta catre una dintre cele mai circulate artere la nivel national. Dezvoltarea continua a Bucurestiului catre zona de nord si apropierea fata de importante proiecte comerciale si de birouri (de ex. proiectul Baneasa) fac din Alexander Center un atractiv centru de afaceri, amplasat intr-o zona de business aflata in plin proces de consolidare.

Noul showroom Infiniti este programat sa isi deschida portile in luna iulie a acestui an, iar tranzactia a fost mediata de BNP Paribas Real Estate.

AutoItalia Group este compania care comercializeaza o gama larga de autovehicule, cu un portofoliu ce include modele ale marcilor Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia, Maserati, SsangYong, precum si motocicletele Honda si vehiculele originale de transport, Segway.

BNP Paribas Real Estate este unul dintre liderii din Zona Euro si a 4-a companie de consultanta imobiliara ca marime in Europa. Compania este prezenta in 14 tari din Europa, Orientul Mijlociu, India si SUA si ofera sevicii in sectoarele de evaluare, consultanta, tranzatii, property management, investment management si property development. BNB Paribas Real Estate are 3.600 de angajati si o cifra de afaceri de 600 de milioane euro in 2008.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.