Ministerul Apararii Nationale a cedat Primariei Cluj-Napoca doua blocuri cu patru etaje din municipiu, care au impreuna 95 de camere de locuit, transmite corespondentul NewsIn.

Ambele imobile sunt camine de nefamilisti si vor fi folosite ca locuinte sociale. Blocul de pe strada Cojocnei are o suprafata construita de 375 de mp, suprafata desfasurata de 1.875 mp si 1.038 de mp de teren aferent. Blocul de pe strada Taberei are o suprafata construita de 284 mp, o suprafata desfasurata de 1.447 mp si 1.017 mp de teren aferent. Niciunul din cele doua imobile nu se afla in zona centrala a municipiului.

“La ora actuala, una dintre problemele majore cu care se confrunta municipalitatea clujeana este lipsa terenurilor intravilane dotate cu utilitati, ce pot fi utilizate la realizarea de obiective de interes public, motiv pentru care de multe ori este ingreunata materializarea unora dintre proiectele propuse. Dintre aceste proiecte, de mare importanta se constituie realizarea de constructii cu destinatia de locuinte sociale, dat fiind si numarul mare de solicitari inregistrate in evidentele primariei”, se arata in referatul Hotararii de Consiliu Local de marti, care aproba transferul imobilelor.

La Primaria Cluj-Napoca exista peste 3.000 de solicitari de locuinte sociale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.