Gabriela Vranceanu Firea este noul proprietar al unui apartament de 3 camere in cartierul german Residenz. Vedeta a semnat astazi cu Grupul Tiriac Imobiliare si dezvoltatorul german LBBW Immobilien GmbH contractul de vanzare-cumparare pentru noua proprietate in care va locui mama sa.

Potrivit Wall-Street, apartamentul are o suprafata de 100 mp plus o terasa de 10, iar pretul standard al pachetului este de 140.000 euro plus TVA, in pachet fiind incluse boxa si locul de parcare.

Residenz - cartierul german este primul mare proiect imobiliar rezidential dezvoltat de Tiriac Imobiliare si LBBW Immobilien, in nord-vestul Capitalei, la 15 minute de centru, in localitatea Chitila. Residenz dispune de 480 de apartamente, de la doua la cinci camere, si facilitati la standarde occidentale. Cartierul german este dezvoltat pe un teren de 68.230 mp si ofera locuri de parcare atat pentru rezidenti, cat si pentru vizitatori, gradinita privata, discount market-ul "Plus", piata agroalimentara, banci, pizzerie, patiserie, precum si un lac artificial si locuri de joaca pentru copii, alaturi de spatii verzi generoase.

Residenz este un joint venture intre Tiriac Imobiliare si dezvoltatorul german LBBW Immobilien GmbH, reprezentand o investitie de 70 milioane de euro. Primele doua faze ale proiectului au fost deja livrate, iar ultima faza va fi livrata in iunie anul acesta. Proiectul este finantat de catre UniCredit Tiriac Bank, compania de constructii este Heberger, iar agentul exclusiv este compania de consultanta imobiliara CB Richard Ellis Eurisko.

Tiriac Imobiliare este dezvoltator in domeniul real estate si al constructiilor si face parte din grupul Tiriac Holdings. Tiriac Imobiliare a debutat pe piata de profil din Romania in anul 1994, odata cu infiintarea Fergus Construct International, prima firma imobiliara a grupului Tiriac Holdings.

Dintre proiectele Tiriac Imobiliare anterioare merita mentionate: Centrul Tiriac din Sos. Nordului, Centrul Nouveau din Str. Lipscani, Centrul Vama Postei din Calea Giulesti, magazinele Praktiker din Brasov si Targu Mures si showroom-urile auto Mitsubishi (Calea Giulesti), Land Rover-Jaguar din Sos. Bucuresti-Ploiesti, DaimlerChrysler si Ford Brasov.

Un alt proiect rezidential in derulare este clubul rezidential STEJARII din nordul capitalei, care integreaza 19 cladiri, cu un total de 535 de apartamente. Potrivit Wall-Street, Printre cei care au semnat contracte in Stejarii se numara si Cristi Chivu, care a achizitionat in vara trecuta un penthouse cu sapte camere, in valoare de 1,8 milioane euro plus TVA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.