Brandul de decoratiuni interioare Next Home va deschide astazi primul magazin din Romania, in centrul comercial Liberty Center, amplasat la intersectia dintre Calea Rahovei si Strada Progresului.

Magazinul din Liberty Center are o suprafata de 100 mp si a necesitat o investitie intiala de 200.000 de euro, aceasta suma incluzand si stocurile initiale de produse.

Primul magazin Next Store a fost deschis in Marea Britanie in anul 1982, iar primul magazin Next Home a fost inaugurat tot in Marea Britanie in 1995. Next este un retailer britanic care isi asigura distributia prin trei canale principale: Next Retail- un lant de peste 480 de magazine in toata lumea, Next Directory- un catalog ce se distribuie prin direct mailing si un site web.

Centrul comercial Liberty Center a fost inaugurat de catre dezvoltatorul Mivan in toamna anului trecut, dupa o investitie de 70 milioane de euro. Printre chiriasii mall-ului se mai numara: The Light Cinema , Altex, Sprider, Billa, Hervis, Marks and Spencer, Sephora, Next, Reserved, Kenvelo, Tom Tailor, Steilmann, Leonardo, Pizza Hut, Burger King, McDonald’s, Springtime, KFC, Starbucks, Living si La Zamfir.

Mivan Group este una dintre marile companii internationale de constructii si dezvoltari imobiliare, cu birouri in Marea Britanie, Europa, Statele Unite ale Americii, Orientul Mijlociu si Orientul Indepartat. Mivan opereaza in Romania din 1998 ca parte a joint-venture-ului Mivan-Kier, unde a finalizat un proiect in valoare de 140 milioane de dolari, in cadrul Programului de Locuinte Sociale si de Alimentare cu Apa al Guvernului Romaniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.