Consilierii Capitalei au respins, marti, eliberarea certificatului de atestare a dreptului de proprietate asupra a 27 de terenuri cu suprafata totala de peste 10.000 de metri patrati, certificat solicitat de societatea comerciala Delfincom S.A.

Consilierii PDL au motivat votul impotriva prin faptul ca terenurile vizate de proiectul de hotarare au fost deja vandute.

Potrivit unei decizii din 26 octombrie 2007 a Curtii de Apel Bucuresti, edilul-sef al Capitalei a fost obligat sa elibereze certificatele de atestare a dreptului de proprietate a societatii Delfincom asupra a 27 de amplasamente de teren din sectorul 2, dar nici fostul primar general, Adriean Videanu, si nici succesorul sau, Sorin Oprescu, nu au pus in aplicare decizia instantei.

Potrivit NewsIn, Sorin Oprescu risca, astfel, o amenda de 20% pe zi din salariul minim pe economie, aplicata retroactiv din 1 decembrie 2007, daca nu elibereaza certificatului de atestare a dreptului de proprietate firmei Delfincom.

Termenul initial pana la care trebuia eliberat certificatul a fost 24 martie, cand la Curtea de Apel s-a judecat solicitarea firmei Delfincom de a amenda primarul pentru neeliberarea actului solicitat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.