Danya Cebus, divizia de constructii a grupului Africa Israel Investements LTD, a afisat un profit de 16,2 milioane NIS (3,84 milioane de dolari), cea mai mare parte din veniturile companiei datorandu-se proiectelor din Rusia si Romania, in special constructiei mall-ului Cotroceni Park.

Danya Cebus a trecut in 2008 pe profit, dupa ce pentru anul 2007a afisat pierderi de 38,2 milioane de dolari. Odata cu declararea rezultatelor financiare, compania a anuntat o scadere cu 5% a salariilor pentru membrii consiliului de conducere.

Veniturile companiei, provenite atat din lucrarile de constructii cat si din cele de ifrastructura, au crescut cu 47% anul trecut, pana la 605,8 milioane de dolari. Astfel, veniturile din constructii au crescut cu 92%, pana la 425,2 milioane de dolari, reprezentand 70% din veniturile totale ale Danya Cebus.

35% din veniturile lucrarilor de constructii s-au datorat proiectelor din Rusia si Romania, jumatate provenind din lucrarile pentru proiectul Cotroceni Park din Bucuresti. Contractul pentru constructia Cotroceni Park valoreaza 158 milioane de euro (212 milioane de dolari).


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.