Desi termenul final de executie era iunie 2010, noii locatari se vor putea muta in complexul "Rasarit de Soare" incepand cu luna septembrie a acestui an.

Daca pe unii criza din sectorul imobiliar i-a facut sa stopeze lucrarile sau chiar sa paraseasca piata din Romania, pe altii i-a stimulat sa-si demonstreze seriozitatea si sa se inscriere in deadline-urile prevazute in contractele cu beneficiarii, sau chiar sa le devanseze. Acesta este si cazul dezvoltatorului autohton Conarg Real Estate care isi anunta clientii ca lucrarile la complexul "Rasarit de Soare" se apropie de final, cu 9 luni mai devreme decat fusese stabilit initial.

Situat in partea de Est a Capitalei, in imediata vecinatate a hypermarketului Auchan, "Rasarit de Soare" este considerat primul dintre proiectele rezidentiale ce se adreseaza clasei medii. Cu o valoare a investitiei de peste 60 milioane de euro, ansamblul de 988 de garsoniere si apartamente cu doua, trei sau patru camere, are o suprafata totala construita de 84.465 mp.

Lucrarile la acest ansamblu au inceput in 2008. Desi termenul de livrare era iunie 2010, noii locatari se vor putea muta incepand cu finele acestui an.

"Ne bucuram sa anuntam aceasta devansare a termenelor de predare, in conditiile in care aproape zilnic se primesc de pretutindeni numai semnale negative dinspre sectorul imobiliar", a declarat Romeo Cazanescu, directorul general al Conarg Real Estate. "Cu efortul sustinut al CBRE Eurisko, agentul exclusiv al proiectului, Rasarit de Soare este deja vandut in proportie de 60% si suntem optimisti in ceea ce priveste restul apartamentelor", a completat acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.