Mivan Development, dezvoltatorul centrului comercial Liberty Center, a inceput livrarea primelor 316 de apartamente din ansamblul rezidential NewTown Residence, situat in zona Dristor din Bucuresti, dupa o investitie de 80 milioane de euro.

Prima faza de constructie a complexului cuprinde cinci blocuri, trei cu 12 etaje si doua cu cinci etaje. Faza a doua va mai aduce inca 335 apartamente, ce vor fi livrate la sfarsitul acestui an. Agentul exclusiv de vanzari al proiectului este compania de consultanta imobiliara BNP Paribas Real Estate (fosta Atisreal).

Locuintele au bucatarii mobilate, bail finisate si utilate si beneficaza de usa metalica, centrala termica individuala si aparate de aer conditionat in living si dormitoare.

La parterul complexului, amplasat la intersectia dintre Baba Novac si Mihai Bravu, se va afla o zona comerciala, o gradinita si o sala de fitness. Preturile locuintelor din NewTown Residence incep de la 1.280 euro/mp plus TVA.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.