Globe Trade Center (GTC) in colaborare cu Aura Europe va deschide, la Suceava, al doilea mall din lantul Galleria, dupa deschiderea Galleria Buzau, in septembrie 2008.

GTC a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca mall-ul din Suceava se va deschide pentru public vineri, 27 martie, Galleria Suceava fiind al doilea mall Romania din cadrul unui lant international de centre comerciale dezvoltate de GTC in Europa Centrala si de Sud-Est.

Galleria Suceava este cel mai nordic proiect al GTC dezvoltat pe teritoriul Romaniei. Mall-ul este situat la intrarea dinspre Falticeni a orasului Suceava, la intersectia dintre Bd. 1 Decembrie 1918 cu DN2 (E85). Cu o suprafata construita de 15.000 metri patrati, Galleria va avea ca puncte de atractie pentru publicul larg un magazin de electrocasnice, mai multe magazine de fashion, incaltaminte, cadouri, o zona de food court, restaurante fast-food si cafenele, care vor insuma 10.700 de metri patrati suprafata inchiriabila.

Mall-ul dispune de 270 de locuri de parcare atat la suprafata, cat si in subteran.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.