A venit primavara! Bucura-te de frumusetea acestui anotimp si in interiorul locuintei tale. Vei observa ca doar prin cateva mici modificari, necostisitoare vei reusi sa aduci prospetime si vitalitate in casa.

Primul pas pentru a te bucura de aceasta perioada a anului si in spatiul interior este o curatenie generala. Totul trebuie sa fie curat si proaspat, luminos si plin de vitalitate.

Cu toate ca zugravirea peretilor este poate cea mai potrivita metoda pentru a oferi prospetime spatiului interior, daca nu ai posibilitatea sa faci acest lucru, nu este neaparat necesar. Exista o serie de alte metode eficiente pentru un nou look in casa.

Accesorii si decoratiuni

Primavara te invita la schimbari ce consta in culori delicate si materiale fine. Asadar, poate e cazul sa renunti la accesoriile pamantii si greoaie care te-au ajutat in timpul iernii sa realizezi un decor calduros si confortabil. Inlocuieste cuvertura groasa cu un pled delicat in culori deschise si pline de viata. Atunci cand vine vorba de gama cromatica inspira-te din natura. Alege accesorii in culori primavaratice. Verde crud, mov pal, galben sunt doar cateva culori care nu trebuie sa lipseasca din casa ta in aceasta perioada a anului.


Despre autor:

Condo

Sursa: Condo


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.