Consiliul Local Craiova a aprobat, joi, in cadrul sedintei plenare, un proiect de hotarare ce prevede cedarea catre Agentia Nationala de Locuinte a unei parcele de aproape doua hectare si jumatate in vederea construirii a peste 200 de locuinte pentru tineri.
Terenul de peste 24.000 de metri patrati face parte din domeniul privat al municipiului Craiova si se afla in cartierul Potelu, aflat la marginea orasului. Potrivit proiectului de hotarare consultat de NewsIn, primarul Municipiului Craiova, Antonie Solomon va fi imputernicit sa semneze contractul cu ANL pentru construirea locuintelor pentru tineri.

Agentia Nationala de Locuinte mai are in derulare anul acesta tot in cartierul Potelu si etapa a doua a unui proiect demarat in mandatul trecut, adica o transa de 126 de apartamente pentru tineri, pe langa cele 126 date deja in folosinta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.