Octavian Radu, fondatorul grupului RTC, a anuntat ca va amana livrarea proiectelor imobiliare din Bucuresti, insa va investi in ansamblul rezidential Theresianum, din Sibiu, care va fi finalizat in toamna acestui an, conform planului initial.

“In imobiliare oferta se adapteaza foarte greu cererii. Dar si cand piata o va lua in sens invers o sa avem un an sau doi in care nu o sa avem suficiente proiecte sa facem fata. La Bucuresti pot sa dau drumul si maine insa nu e momentul. Intr-un timp mai lent sau rapid, nu depinde de mine, va sta un bloc pe locatia din Bucuresti”, a declarat Octavian Radu.

In schimb ansamblul rezidential Theresianum, din Sibiu, care cuprinde120 de apartamente, va fi finalizat in toamna acestui an, conform planului initial. Apartamentele urmeaza sa fie livrate in octombrie 2009, proiectul necesitand investitii de sapte milioane de euro.

Pe de alta parte, proiectul din strada Fizicenilor va avea 135 de apartamente va fi dezvoltat pe 15 etaje supraterane, dintre care unul va deservi spatiul tehnic si 3 niveluri subterane, investitia fiind estimata la 16 milioane de euro. Al treilea proiect, amanat pentru moment, va fi o cladire de birouri de tip P+12, in zona Bucurestii Noi, care ar urma sa atraga o investitie de 15-17 milioane de euro.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.