Cea de-a doua faza a proiectului Iris Shopping Center, detinut de catre fondul de investitii Deutsche Gesellschaft fur Immobilienfonds (DEGI), parte a Aberdeen Property Investors Group din Scotia, a fost inaugurata la sfarsitul saptamanii trecute.
Etajul superior cuprinde un cinematograf digital Starplex cu 10 sali si o zona de divertisment, cu resturante si fast food-uri romanesti si internationale precum Bundetot, marca noua a Trotter Prim, Sushi to go, parte a Sushimania, Swiss Grill si un centru de bowling.

Prima faza a proiectului, deschisa in ultimul trimestru din 2006, cuprinde 37.650 mp, suprafata inchiriabila si a fost contractata de Auchan si o galerie comerciala. Iris Shopping Center reprezinta faza a doua si are o suprafata bruta de aproximativ 30.000 mp, cincluzand 50 de unitati si ancore precum Starplex, Domo, Sprider, Tako, Reno, Olympic Casino. Centrul comercial numara un trafic zilnic de aproximativ 10.000 de persoane si este administrat de departamentul de property management al companiei DTZ Echinox.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.