Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) initiaza o campanie pentru dezvoltarea programului de constructii locuinte prin credit ipotecar, anunta agentia intr-un comunicat.

In acest sens, ANL va transmite o serie de adrese catre consiliile locale si judetene din tara prin care va solicita terenuri libere de orice sarcina, care pot fi utilizate pentru constructia de locuinte prin credit ipotecar.

In conditiile in care accesul la o locuinta este sever limitat de criza financiara, promovarea de catre ANL a programului de constructii de locuinte prin credit ipotecar reprezinta o prioritate si depinde de identificarea si punerea terenurilor necesare la dispozitia agentiei.

Prin acest program, pe care agentia il deruleaza la nivel national, ANL, impreuna cu principalii sai parteneri (autoritatile locale, societatile de constructii si bancile), a incercat sa ofere un sprijin constant celor care au apelat la serviciile sale pentru a-si procura locuinte proprietate personala.

Data fiind nevoia crescuta de locuinte, agentia va solicita sprijinul autoritatilor locale pentru identificarea unui numar cat mai mare de terenuri disponibile in scopul realizarii proiectelor de constructii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.