GLS Invest a finalizat tranzactia prin care a vandut unei companii belgiene una dintre halele pe care le oferea spre vanzare in zona industriala din estul capitalei, potrivit unui comunicat al companiei.

GLS Invest, departamentul de investitii al General Lux Service srl, a finalizat tranzactia prin care a vandut unei companii belgiene, pentru 925.000 euro una dintre halele finalizate pe care le ofera in zona industriala din Estul Bucurestiului.

Compania a implementat din luna septembrie a anului trecut o noua strategie de comunicare in mediul online si offline promovand intens portofoliul de proprietati catre investitori si companii din Romania si din afara tarii, se mai arata in comunicat.

Portofoliul curent este compus din proiecte industriale - GLS Industrial Park, GLS Logistic Park, Branesti Industrial Park, proiecte rezidentiale - Shine Residence si Dobreni Residence, office - Shine Executive Apartments si agro-industriale - ferma Lehliu Dor Marunt.

Proiectele companiei vor fi intens promovate si la editia din martie a targului imobiliar de la Mipim prin aparitii in publicatii distribuite la targ, anul acesta targul asteptandu-se la o prezenta selectiva si de calitate sporita, atat intre expozanti cat si vizitatori.

GLS Invest este departamentul de investitii al General Lux Service srl ce asigura servicii complete in toate fazele investitiilor imobiliare oferind pachete integrate si flexibile adaptate cerintelor investitorilor.

General Lux Service este prezenta pe piata imobiliara romaneasca din 1999 si are capital integral romanesc. Comania are 200 de angajati si a ocupat locul 13 pe domeniul constructiilor in Topul National al Firmelor Private in 2005 si locul 6 in Topul Firmelor de Constructii din sectorul 5 in 2006.

Intre proiectele finalizate ale companiei se numara: constructia a 10,000 mp (63 unitati) pentru Gigant Construct, 18,000 mp ( 134 unitati) pentru Invest Imob Construct – proiectul Pallady Residence, imobil S+P+6 (19,000 mp construiti) in Ion Ionescu de la Brad, Parc Industrial DN3 - 1.500 - 2.500 - 5.600 mp construiti, Complex vile Corbeanca "Laguna Albastra", consolidari si amenajari interioare si exterioare la diferite obiective in Bucuresti si imprejurimi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.