Un proiect de hotarare privind aprobarea unui PUZ pe Bd. Poligrafiei nr. 49-51, sector 1, ce implica ridicarea unui imobil cu inaltimea maxima de 120 de metri, a fost supus dezbaterii publice pe site-ul municipalitatii: www.pmb.ro.

Proiectul a ajuns imediat pe site probabil pentru a o lua inaintea masurilor dorite de arhitectii straini, reuniti saptamana trecuta la Bucuresti.

Acestia au anuntat ca intentioneaza sa modifice Planul Urbanistic General (PUG), astfel incat derogarile de la el, respectiv PUZ-urile, sa nu mai poata fi date cu atata usurinta. Cu toate acestea, PUZ-ul pentru Bd. Poligrafiei nr. 49-51 se refera la construirea unui imobil cu functiunea de birouri si servicii, ce va avea un regim de inaltime maxim de 120 de metri, fiind structurat pe 6 niveluri de subsol, parter si 29 de etaje.

Suprafata studiata in Planul Urbanistic Zonal a fost de circa 20 de hectare, din care suprafata terenului care a generat documentatia e de 3.393 metri patrati, fiind proprietatea unei persoane juridice.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.