Sute de persoane au asisat, sambata dupa-amiaza, pe platoul din fata portii principale a Uzinei Dacia din Mioveni, la demolarea prin explozii controlate a Pavilionului administrativ, o cladire veche de 35 de ani, informeaza NewsIn.

Printre cei care au tinut sa fie de fata la demolarea cladirii s-au aflat foarte multi fosti angajati de la Dacia, actualmente pensionari. Multi dintre ei aveau lacrimi in ochi si au spus ca le pare rau ca aceasta cladire, simbol al Uzinei Dacia, dispare.

Cladirea veche de 35 de ani putea fi vazuta de la intrarea in orasul Mioveni si purta sigla Dacia.

Administratia Uzinei a precizat, intr-un comunicat, ca pe locul respectiv se va amenaja pana la toamna o parcare de 600 de locuri pentru autoturismele salariatilor si ale vizitatorilor Dacia. Ea va asigura separarea fluxurilor de masini si camioane care aprovizioneaza unitatile de fabricatie ale uzinelor de fluxul de pietoni, lucru care va spori securitatea traficului rutier pe platforma, se mai arata in comunicatul respectiv.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.