Grupul italian Starplex, care a intrat pe piata locala prin deschiderea primului cimematograf in centrul comercial Iris Shopping Center din Capitala, in urma unei investitii de 4 milioane euro, a anuntat ca va aloca circa 20 milioane euro pentru alte 7 noi cinematografe in Romania.

Cinematograful digital Starplex, situat in cadrul centrului comercial Iris Shopping Center din cartierul Titan, se intinde pe 8.500 mp si cuprinde 10 sali, gazduind pana la 2.000 de spectatori. Acesta reprezinta prima prezenta in Romania a companiei Starplex, grup italian ce si-a propus sa deschida, pana la sfarsitul anului 2010, alte 7 cinematografe in centre comerciale din Bucuresti si din tara.

Managerul general al Starplex, Tiziano Missaglia, a declarat, la lansare, ca mizeaza in primul an de activitate pe piata locala pe o cifra de afaceri de circa 3,5 milioane euro, potrivit NewsIn.

Grupul Starplex detine pe piata din Italia opt cinematografe care aduc anual un trafic de patru milioane de spectatori.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.