Cadbury Romania scoate la vanzare doua terenuri situate in Soseaua Viilor, unde se afla una din unitatile de productie inainte de mutarea intr-o alta cladire si unul in comuna Voluntari, locatie unde se afla depozitul companiei inainte de externalizarea acestui serviciu catre o companie specializata.

Aceasta intentie de vanzare face parte din planul de afaceri al companiei initiat inca din 2007 (inainte de achizitia Kandia-Excelent de catre Cadbury) si are ca scop optimizarea folosirii unitatilor de productie si maximizarea capacitatii de productie existente.

"De asemenea, dorim sa specificam faptul ca nu exista nici un plan care prevede vanzarea tuturor activelor imobiliare detinute de Cadbury Romania, ci doar a celor doua locatii care nu sunt folosite de catre companie de mai mult timp", au precizat reprezentantii Cadbury.

Compania mai precizeaza ca va continua sa investeasca in dezvoltarea unitatii de productie din Romania situata in Soseaua Viilor nr. 20, care este una din cele mai moderne din Europa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.