Cladirea dezvoltata de Cascade Group in zona de nord a Bucurestiului, Euro Tower, a atins saptamana trecut punctul maxim de inaltime, 80 de metri si a intrat in ultima faza de executie, urmand sa fie livrata in aceasta vara.
Cladirea este amplasata la intersectia strazii Barbu Vacarescu cu bulevardul Lacul Tei, in imediata apropiere a statiei de metrou Stefan cel Mare si are o suprafata totala de 18.000 mp, structurata pe 18 etaje si cinci niveluri subterane, care cuprind 200 de locuri de parcare.

Euro Tower este prima cladire ecologica de birouri din Bucuresti, dezvoltata in conformitate cu sistemele internationale de certificare a cladirilor «verzi» si a necesitat o investitie de 60 milioane de euro. Dezvoltatorul Cascade Group va implementa solutii si sisteme tehnologice care vor reduce impactul cladirii asupra mediului, reducand consumul de energie cu pana la 30% in comparatie cu o cladire de birouri standard.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.