Mai multe unitati administrativ-teritoriale vasluiene au emis titluri de proprietate pe numele unor persoane fizice sau juridice, peste terenurile administrate de CFR SA.

“Am fost instiintati catre CNCF CFR SA – Divizia Patrimoniu cu privire la faptul ca unele comune din judetul Vaslui au pus in posesie sau au emis titluri de proprietate pe terenuri aflate in administrarea CFR. Pentru evitarea acestor suprapuneri si fiindca s-ar ajunge la situatii anormale, e bine ca problema sa fie rezolvata. Nu se poate ca oamenii sa isi amplaseze cotetul pentru gaini sau chiar casa, langa calea ferata”, a declarat luni, prefectul Ciprian Iftimoaei, citat de NewsIn.

Potrivit Prefecturii Vaslui, astfel de titluri au fost emise in comunele Zorleni, Banca, Tutova, Falciu, Munteni de Jos, Albesti, Vulturesti, Balteni, Epureni, Rosiesti, Muntenii de Jos si in orasele Vaslui, Husi, Murgeni si Negresti.

Prefectura judetului Vaslui a trimis, luni, pe suport electronic, tuturor comunelor si oraselor din judet care au emis astfel de titluri de proprietate, copii dupa planurile aferente statiilor de cale ferata.

Prefectul judetului Vaslui, Ciprian Iftimoaei, le-a cerut primarilor sa gaseasca alte amplasamente, astfel incat infrastructura CFR sa nu aiba de suferit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.