Living-ul ocupa pozitia centrala in majoritatea locuintelor. Acesta este spatiul in care familia se reuneste, unde ne poftim invitatii, sau unde obisnuim sa petrecem clipe in fata televizorului sau citind o carte. Iti oferim ca sursa de inspiratie, 10 modele de amenajari pentru living.

Varianta 1

Tonurile de pamant sunt cele mai potrivite alegeri pentru un interior primitor si confortabil. Insa in momentul in care dimensiunile incaperii nu sunt prea generoase, incearca sa te limitezi la putine elemente colorate astfel. Pentru o imagine cat mai aerisita tonurile de pamant trebuie combinate cu nuante deschise, chiar si alb, precum in imaginea alaturata.

Ceea ce vei obtine va fi un ambient calduros cu un decor animat ce va atrage toate privirile.

Varianta 2

Acest exemplu de amenajare este foarte potrivit pentru spatii de dimensiuni restranse. In situatia in care living-ul tau nu este prea generos, inspira-te din aceasta imagine. Pentru un decor cat mai jucaus evita amplasarea pieselor de mobilier chiar langa perete. Pozitionarea in diagonala a fotoliilor si canapelei contribuie unui ambient insufletit.
Varianta 3

Nimic nu reuseste mai bine sa ofere caldura unui interior decat elementele naturale.
Pentru amenajarea living-ului intr-un mod neoficial, imaginea alaturata poate constitui o deosebita sursa de inspiratie. Canapeaua si fotoliul din ratan, covorul cu un aer traditional, plantele de interior, tablourile de pe pereti, corpurile de iluminat, toate reusesc sa formeze un decor inchegat din care nu lipseste niciun element.

Pentru celelalte modele de amenajare pentru living, clic aici.


Despre autor:

Condo

Sursa: Condo


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.