O companie elena crede inca in piata romaneasca de real-estate. Proiectul vine pe fondul unor scaderi acute de preturi la apartamente. Valul reducerilor a atins si Clujul.

Reprezentantii dezvoltatorului grec care a decis sa investeasca, in plina criza, in piata imobiliara din Romania spun ca nu se tem de situatia economica nefavorabila.

Motivele acestei atitudini curajoase sunt reprezentate de lichiditatile financiare de care dispune compania, dar si de experienta pe care aceasta o are in construirea de ansambluri rezidentiale in tara natala.

Vanzarile de imobile stagneaza, in Cluj

In numarul de maine al suplimentului „Expert Imobiliar“ puteti citi o analiza a pietei de profil din Cluj, capitala Ardealului.

Locuitorii acestui oras nu se lasa convinsi sa cumpere o locuinta nici macar de reducerile substantiale de pret.

Acestea au survenit atat pe segmentul de apartamente construite inainte de 1989, cat si pe cel al locuintelor situate in ansambluri rezidentiale noi. Dezvoltatorii locali se vad astfel nevoiti sa coboare in continuare preturile.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.