Agentia imobiliara Euroest, infiintata in urma cu 15 ani, si-a inchis biroul din Sibiu, motivand ca piata imobiliara din orasele mici este inghetata, iar investitia nu era profitabila pe termen lung. La Sibiu, echipa Euroest numara patru angajati.

„Piata imobiliara din orasele mici este practic inghetata si, gandind pe termen lung, am considerat ineficienta investitia in filiala din Sibiu. Cu toate acestea, ramanem singura agentie din Romania cu reprezentate in Brasov, Constanta si Prahova. Acolo exista multe interese ale clientilor nostri vechi din Bucuresti si nu vom renunta la filialele respective”, a declarat, pentru Wall-Street, Dragos Dragoteanu, Administrator Euroest Invest.

Potrivit datelor oferite de Registrul Comertului, actionarul majoritar al agentiei Euroest Sibiu era Andrei Nicolae.

Unul dintre clientii agentiei era Rimobi, divizia de Real Estate a grupului RTC. In Sibiu, Rimobi are in dezvoltare proiectul rezidential Theresianum, care cuprinde 120 de apartamente cu termen de predare in octombrie 2009.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.