Compania ungara Ablon Group, dezvoltatorul proiectului Sunset Residences din cartierul Drumul Taberei, va continua doar 3 din cele 21 de proiecte anuntate, doua in Budapesta si unul in Praga, proiectele din Romania fiind oprite.

Pe piata locala, Ablon a inceput lucrarile de constructie la proiectul Sunset Residences (foto), ce totalizeaza 2.120 de apartamente dispuse in 10 cladiri si mai avea planificate doua proiecte de birouri, Aeroport City, o investitie estimata la 280 milioane de euro si Tepes Voda Business Center, pentru care urma sa aloce 15 milioane de euro.

In total, dezvoltatorul avea cinci proiecte aflate in constructie si alte 16 planificate in orasele Bucuresti, Budapesta si Praga. Din tot acest portofoliul, Ablon a anuntat ca va continua doar trei: faza a doua din Airport City - un proiect de birouri din Budapesta, Blaha Center – un proiect mix tot din Budapesta, ce contine spatii hoteliere si comerciale, si Viva Residence – un ansamblu rezidential din Praga, cu 126 de locuinte.

In vara anului trecut, compania a cumparat un teren de 1.840 mp, situat in Sectorul 2 al Capitalei, unde planuia sa construiasca o cladire de birouri de clasa A, Tepes Voda Business Center, cu o suprafata totala construita de 11.000 metri patrati, investitia fiind estimata la 15 milioane de euro.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.