Centru comerical AFI Controceni Park, amplasat la intersectia bulevardelor Timisoara si Vasile Milea din Bucuresti, ce va fi inaugurat in a doua jumate a acestui an, a semnat contracte de inchiriere cu doi dintre cei mai mari retaileri internationali, INDITEX si grupul MANGO.

AFI Cotroceni Park are o suprafata inchiriabila de circa 76.000 mp, ce va fi impartita in trei artere. Centrul comercial va cupinde primul IMAX din Romania (n.r.: cinematograf 3D) si alte 20 sali de cinema, un supermarket real, un patinoar si 2.500 de locuri de parcare. Investitia totala se ridica la peste 300 milioane de euro.

Cu doua luni in urma, AFI Cotroceni Park a anuntat semnarea unui contract de inchiriere pentru o suprafata de 296 mp cu brandul american de articole fashion, BEBE, care isi va deschide primul magazin din Romania.

Grupul spaniol INDITEX, cel mai mare retailer de imbracaminte din Europa, ce cuprinde brandurile ZARA, Pull and Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho si Zara Home, a inchiriat in cadrul mall-ului o suprafata de 4.100 mp.

Celalalt retailer international este compania MANGO, care a semnat un contract de inchiriere pentru o suprafata de circa 310 mp. Infiintat in anul 1984, Mango are in prezent peste 1.100 magazine in 89 de tari, pe 5 continente: Africa, Asia, Europa si America de Sud si America de Nord. Obiectivul principal al companiei este de a avea un magazin in fiecare oras al lumii.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.