Operatorul elen O.R.B.I.T. (Orphee Beinoglou International Transports) a inchiriat o suprafata de 6.600 mp in cadrul parcului logistic Bucharest West, dezvoltat de Portland Trust, a anuntat compania de consultanta imobiliara Colliers International, agentul exclusiv de inchiriere.
Proiectul Bucharest West este situat pe Autostrada A1, la 14 km de centrul orasului, avand o suprafata de 70 hectare. Portland Trust, dezvoltatorul proiectelor de birouri Opera Center si Bucharest Business Pak, va mai livra in aceasta primavara o alta cladire de birouri Florescu Plaza (n.r.: Floreasca169), inchiriata in prezent in proportie de 95%.

“In conditiile actuale ale pietei, o companie care intentioneaza sa inchirize un spatiu de depozitare trebuie sa studieze ofertele cu sase-noua luni inainte de momentul relocarii. Acest lucru devine foarte important in 2009, cand nu vor mai fi dezvoltari speculative si cand multe proiecte vor fi oprite din cauza problemelor de finantare”, a declarat Viorel Opait, Senior Consultant in cadrul departamentului de industrial al Colliers.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.