In 2009 vor fi reabilitate termic 60.000 de apartamente din toata tara, in conditiile in care anul trecut au beneficiat de asemenea lucrari doar trei blocuri, a declarat, duminica, la Galati, presedintele grupului PDL din Camera Deputatilor, Mircea Toader.

Democrat-liberalul Mircea Toader a afirmat ca, in acest an, vor fi reabilitate termic 60.000 de apartamente din intreaga tara, volumul investitiilor fiind de 20 de ori mai mare decat cel inregistrat in 2008, cand au fost reabilitate termic doar trei blocuri, relateaza NewsIn.

Potrivit aceleiasi surse, jumatate din costuri vor fi asigurate de la bugetul de stat, iar cealalta jumatate de la bugetele locale. Pentru aceasta, este necesara modificarea legislatiei referitoare la reabilitarea termica a locuintelor. "Vrem sa modificam cat mai rapid", a declarat presedintele grupului PDL din Camera Deputatilor.

In ceea ce priveste bugetul in ansamblul sau, 20% din bani vor fi alocati dezvoltarii si infrastructurii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.