Vilele amplasate in zone precum Piata Unirii, Piata Universitatii, Calea Mosilor, Piata Victoriei, Dorobanti, Primaverii sau Bulevardul Kisseleff, sunt cele mai ravnite proprietati pentru amenajarea restaurantelor.
De regula, se cauta vile cu expunere buna, care sa dispuna si de o curte spatioasa, care sa poata functiona ca terasa pe perioada verii. De asemenea, sunt foarte cautate pentru amenajarea de restaurante primele niveluri ale cladirilor de birouri cu peste 5.000 metri patrati inchiriabili, astfel incat cei din cladire sa fie clientii restaurantului. In cazul vilelor, curtea trebuie sa fie individuala si nici un alt vecin sa nu detina cota indiviza din curtea respectiva, pentru ca ar perturba activitatea. De asemenea, foarte important pentru acest tip de afacere este ca imobilul sa nu aiba calcan, perete comun cu o alta casa.

Zona nu este un criteriu primordial pentru clienti, pentru ca fiecare zona are clientela ei, depinde si de specificul restaurantului, de servicii si de preturile pe care le practica. Vilele pretabile pentru amenjarea unui restaurant se inchiriaza cu 20-25 euro / metru patrat, iar spatiile de la parterul office-building-urilor, cu 30- 40 euro / metru patrat. Pentru acestea din urma, chiriasul care doreste sa infiinteze un restaurant, trebuie sa obtina acceptul celorlalti locatari pentru a desfasura aceasta activitate.


Despre autor:

Corporatenews

Citeste articolul integral in Corporatenews

Sursa: Corporatenews


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.