Zona nu este un criteriu primordial pentru clienti, pentru ca fiecare zona are clientela ei, depinde si de specificul restaurantului, de servicii si de preturile pe care le practica. Vilele pretabile pentru amenjarea unui restaurant se inchiriaza cu 20-25 euro / metru patrat, iar spatiile de la parterul office-building-urilor, cu 30- 40 euro / metru patrat. Pentru acestea din urma, chiriasul care doreste sa infiinteze un restaurant, trebuie sa obtina acceptul celorlalti locatari pentru a desfasura aceasta activitate.
Despre autor:
Citeste articolul integral in Corporatenews
Sursa: Corporatenews
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
YAYA Baby Food - cum creezi o afacere din mâncare sănătoasă pentru bebeluși
Sursa: start-up.ro
-
Inițiativa europeană prin care România ar putea recicla mai eficient sticla
Sursa: green.start-up.ro
-
Laura Olaru, antreprenoarea care a pariat totul pe genți: Trebuie să fii un...
Sursa: retail.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în săptămâna 1-7 aprilie în funcție de zodie
Sursa: garbo.ro
-
Copiii ne sunt „datori” toată viața?
Sursa: kudika.ro
-
Ce aduce scăderea IRCC?
Sursa: futurebanking.ro
-
Principalul adversar al Comisiei Europene au devenit stick-urile de fumat...
Sursa: wall-street.ro