Dezvoltatorul Axa Grup va investi 6,2 milioane de euro pentru construirea unui ansamblu rezidential cu 33 de apartamente de lux in zona Padurii Baneasa, lucrarile de constructie urmand a fi demarate in luna martie a acestui an, dupa ce a fost emisa Autorizatia de Construire nr.245 de catre Primaria Orasului Voluntari, a anuntat compania.
Viitorul ansamblu rezidential Ambra Residence, dezvoltat de Axa Grup in zona Pipera urmeaza sa fie finalizat la sfarsitul anului 2010. Proiectul va cuprinde o cladire exclusivista de 5 etaje care va cuprinde 33 de apartamente de lux si 39 de locuri de parcare. Apartamentele sunt cu 2,3 si respectiv 4 camere, iar suprafata totala a spatiilor pentru locuit variaza intre 86,3 mp si 160,15 mp.

Potrivit companiei, la parter se va afla receptia, zona de asteptare, scara principala si accesul la ascensor, spatiu pentru administratie si paza dar si cinci apartamente, fiecare dispunand de cate o terasa.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.