Nu ai nevoie de o bucatarie de dimensiuni generoase pentru a te bucura de ea. Inspira-te din urmatoarele idei pentru a transforma bucataria ta mica, in cea perfecta.

Daca bucataria ta este mica, ti-ai dat seama deja ca timpul rezervat gatitului este acelasi cu cel in care te impiedici de diverse lucruri. Gatitul poate sa devina foarte usor o experienta frustranta. Ca alternativa la daramarea unui perete si extinderea incaperii, exista o serie de trucuri simple prin care poti profita la maximum de spatiul bucatariei tale mici.

Analizeaza spatiul de care dispui

Analizeaza indeaproape spatiul bucatariei tale de dimensiuni restranse. Toate obiectele sunt plasate in locurile potrivite? Ti s-a intamplat ca atunci cand gatesti sa te chinui sa ajungi la instrumentele de care ai nevoie? Probabil ca poti rearanja ceea ce ai in dulapioare si sertare intr-un mod mai practic. Muta farfuriile, vasele de gatit mai aproape de locul in care sunt folosite cel mai des. Obiectele pe care nu le folosesti frecvent indeparteaza-le din bucatarie si depoziteaza-le intr-un dulapior, pe balcon de exemplu.


Despre autor:

Condo

Sursa: Condo


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.