Persoanele dispuse sa achizitioneze terenuri in aceasta perioada a anului sunt cele care doresc sa investeasca avand intentia de a construi imediat, in special proiecte precomandate, cum sunt halele industriale cu anumite particularitati, considera consultantii agentiei imobiliare EuroMetropola.
“Cererile concrete pe care le avem acum sunt din partea unor clienti care intentioneaza sa dezvolte parcuri industriale si centre logistice. Suprafetele de teren care corespund solicitarii acestora variaza intre 5.000 si 15.000 mp, insa caracteristicile sunt foarte riguroase si sunt legate de starea infrastructurii, de existenta utilitatilor si a cailor de acces, deci numai anumite zone se califica”, au mentionat reprezentantii companiei.

La capitolul tranzactii majore, in care vor fi implicate corporatiile, consultantii imobiliari se asteapta ca anul acesta sa fie marcat de achizitii-surpriza, care au ca obiect preluari de active neperformante si de portofolii intregi, dat fiind contextul economic in care a inceput noul an.


Despre autor:

Business Standard

Sursa: Business Standard


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.