Clientii vizati de catre dezvoltatori sunt bucurestenii care lucreaza in nordul Capitalei. Dezvoltarea orasului Otopeni in ultimii 20 de ani este strans legata de proximitatea sa fata de Bucuresti.

„Otopeni este un sat mic, cu un elesteu si o moara pe raul Pasarea”. Asa era descrisa localitatea in anul 1778, de catre generalul Bawr, care a servit in armata rusa in timpul razboiului ruso-turc din 1768-1774.

De atunci, lucrurile s-au schimbat mult. Primele investitii de dupa 1990 din Otopeni au vizat deschiderea de centre comerciale.

In ultimii ani si dezvoltatorii imobiliari au sesizat oportunitatile oferite de orasul situat la doar cinci kilometri de Bucuresti si au demarat diverse proiecte rezidentiale.

Cele 402 apartamente ale ansamblului Gran Residencia vor fi predate, finisate la cheie, in doua faze. Prima, finalizata in luna noiembrie 2008, contine 160 de locuinte.

In a doua faza, cu termen de finalizare 2010, vor fi predate 242 de apartamente, aflate acum in stadiul de structura, potrivit reprezentantilor dezvoltatorului.

Cladirile noi, maximum cinci etaje

Proiectul, cu un regim de inaltime P+4+5 retras, cuprinde un mix de garsoniere, apartamente cu doua – patru camere si penthouse-uri, cu suprafete cuprinse intre 47 si 450 de metri patrati.

Preturile pentru garsoniere incep de la 79.000 de euro si de la 116.000 de euro pentru o locuinta cu doua camere si o suprafata construita de 70 de metri patrati. Pretul minim pentru apartamentele de trei camere este 190.000 de euro, la o arie construita de 130 metri patrati.

Locurile de parcare nu sunt incluse in pret si costa 6.000 de euro cele exterioare si 11.500 de euro cele subterane. Preturile mentionate nu includ TVA. Proiectul este prevazut cu paza non-stop, supraveghere video si club de fitness.

Complexul Aurora, un alt ansamblu din Otopeni, va contine un total de 140 de apartamente cu doua – cinci camere, finisate la cheie, distribuite in 14 imobile cu un regim de inaltime P+2+mansarda. Suprafetele pe care se desfasoara apartamentele variaza in functie de numarul de camere si de tipul imobilului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.