Ai trai intr-un container? Sistemul de locuinte alternative ConHouse aduce containerele traditionale la un alt nivel, avand destinatia clara pentru locuit si asigurand confortul necesar proprietarului. Astfel de constructii sunt mobile, ecologice, prezinta costuri reduse si se pot extinde in functie de necesitati.

ConHouse

Preturile foarte ridicate de pe piata imobiliara a lumii contemporane au stimulat dezvoltarea unor solutii pentru locuinte alternative. O astfel de incercare este si proiectul numit ConHouse, un sistem inovator de containere de locuit de dimensiuni reduse. ConHouse promoveaza ideea producerii containerelor cu destinatia clara pentru locuit sau spatii de birouri.


Calitate a traiului

Cu toata ca in ultimile doua decenii arhitectura a cunoscut schimbari semnificative, forma acestor containere a ramas aceeasi. Sistemul ConHouse le aduce la un alt nivel pentru a putea asigura o calitate a traiului comparabila cu cea oferita de locuintele de tip clasic. Acest lucru se poate realiza in primul rand prin intermediul planurilor proiectate in mod rational, materialelor selectate cu mare atentie, nivelului optim de iluminare interioara si infatisarii exterioare personalizate in functie de beneficiar.

Costuri reduse

Preturile mult mai scazute ale unor astfel de unitati de lucru sau de locuire le transforma intr-o concurenta deloc neglijabila pentru casele traditionale. Producatorii isi propun cresterea semnificativa a numarului proprietarilor de astfel de locuinte, acestia putand folosi banii economisiti in vederea extinderii spatiului de locuit sau pentru amenajarea interiorului.

Galeria foto si mai multe detalii despre casele container, le gasiti aici.


Despre autor:

Condo

Sursa: Condo


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.