Oamenii de afaceri Robert si Ionut Negoita, cu activitati in domeniul imobiliar si hotelier si patronii hotelului Rin Grand din Bucuresti, sunt interesati sa cumpere proiecte imobiliare incepute si nefinalizate din cauza dificultatii dezvoltatorilor de a obtine finantari, bugetul initial alocat pentru achizitii fiind de sapte-zece milioane de euro.
“In prezent, cautam oportunitati pentru achizitia unor proiecte incepute si la care dezvoltatorii au renuntat, pe care sa le finisam si sa le revalorificam. Bugetul initial pentru acest program variaza intre sapte si zece milioane de euro”, a declarat pentru Business Standard Ionut Negoita.

El a precizat ca lucrarile de constructie incepute in august, la un proiect care include un mall si doua cladiri de birouri, vor fi oprite in cursul lunii decembrie, urmand sa le reinceapa cel mai devreme in luna martie.


Despre autor:

Business Standard

Sursa: Business Standard


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.