Chiriasii vor beneficia de discounturi in momentul in care vor decide sa cumpere locuinta.

Criza imobiliara ii determina pe dezvoltatori sa apeleze la diverse trucuri pentru a gasi clienti pentru apartamentele pe care le au in portofoliu. Cum vanzarile de apartamente merg foarte slab in aceasta perioada, in unele ansambluri rezidentiale apartamentele au fost scoase spre inchiriere. Analistii imobiliari apreciaza ca in perioada urmatoare dezvoltatorii vor apela la diverse metode pentru a depasi criza, generata de faptul ca bancile acorda greu credite pentru achizitionarea locuintelor, dar si de reticenta cumparatorilor de a investi intr-o piata cu viitor incert. Principalele masuri vor viza crearea conditiilor pentru ca aceia care cumpara sa poata accesa un credit.

Pe site-ul ansamblului imobiliar Terra Residence este postat de mai mult timp anuntul ca se inchiriaza apartamente.

Recent, un alt dezvoltator important de pe piata din Romania a anuntat ca va apela la aceasta metoda. Compania imobiliara Impact a anuntat ca va inchiria apartamentele pe care inca nu le-a vandut din ansamblul Greenfield Residence. Perioada pe care se pot inchiria este cuprinsa intre unu si patru ani, urmand ca in acest timp chiriasul sa se decida daca va cumpara locuinta respectiva.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.