Roca, jucator care activeaza in piata de obiecte sanitare, ramane foarte interesat de piata romaneasca, achizitionand aproximativ 155,000 metri patrati la Prejmer, langa Brasov.

“Am cumparat teren in cadrul Parcului Industrial de la Prejmer pentru ca vrem sa construim o unitate de productie in viitor”, spune Joan Jorda, Managing Director Roca Obiecte Sanitare.

Achizitionarea terenului de la Prejmer face parte din planul de dezvoltare pe termen lung pe care Roca il are in Romania. Acest pas urmeaza investitiilor considerabile facute in unitatea de productie cumparata de la compania Lasselsberger acum doi ani. “In acest moment, fabrica Cesarom ramane prioritatea principala a Roca Obiecte Sanitare”, spune Jorda.

“Motivul principal pentru care am ales Parcul Industrial de la Prejmer consta in faptul ca are toate utilitatile instalate. De asemenea, Prejmer are o pozitie foarte buna, avand acces la principalele drumuri ce traverseaza teritoriul Romaniei. Cu toate acestea, planurile noastre pe termen scurt nu includ angajari, deoarece nu intentionam sa incepem constructia in perioada urmatoare”, a adaugat acesta.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.