Dupa ce pe data de 19 noiembrie a deschis primul magazin din Romania, la Oradea, reteaua de bricolaj OBI, isi continua extinderea in Romania prin deschiderea unui nou magazin in Bucuresti, reprezentantii companiei declarand ca actuala criza financiara nu va afecta in niciun fel planurile de expensiune ale OBI pe piata locala.

“Nu vom incetini ritmul de expansiune pe fondul crizei financiare, deoarece aceasta nu afecteaza dezvoltarea companiei, si in general piata de bricolaj. Pana la sfarsitul lui 2009 vrem sa avem cel putin sapte magazine deschise in Romania”, a declarat ci ocazia deschiderii magazinului din Bucuresti Romano Quinzi, directorul general al OBI Romania.

Urmatoarele doua magazine incluse in acest plan de expaniune vor fi deschide in prima parte a anului viitor si vor fi localizate in Arad si Pitesti, in parcuri de retail. “Investitia medie intr-un astfel de magazin este de circa 5 mil. euro, iar finantarea expansiunii va fi asigurata din fonduri propri si nu prin credite bancare”, a mai spus oficialul companiei.

OBI Romania va continua expansiunea retelei de magazine atat in parcurile de retail cat si in locatii independente, fiind vizate toate orasele cu peste 70.000 de locuitori.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.