GLS Invest si compania imobiliara Euroest colaboreaza pentru promovarea a doua proiecte in zona de Est a Bucurestiului, GLS Industrial Park si GLS Logistic Park
GLS Industrial Park se adreseaza clientilor companii romanesti si straine care doresc sa-si dezvolte sau sa-si relocheze activitatea intr-o zona cu o puternica dezvoltare a segmentului spatiilor de depozitare si productie. Locatia proiectului : Stradal pe DN3 in imediata vecinatate a Autostrazii Soarelui, cu iesire prin localitatea Fundulea. Terenul are o suprafata de 13.650 mp cu o deschidere la DN3 de 93 ml. Proiectul va avea 8 hale cuplate cate 4 fata in fata cu calea de acces intre ele care totalizeaza 6.000 mp. construiti. Dintre avantajele de a face parte dintr-un parc industrial amintim posibilitatea distribuirii echitabile a costurilor de infrastructura si utilitati pentru intreaga suprafata a parcului industrial, posibilitatea externalizarii catre o companie specializata a serviciilor de management (iluminare exterioara, deszapezire, paza perimetrala, amenajare si intretinere spatii comune etc.) Un modul de hala are 527 mp hala depozitare-productie si 169 mp de birouri, grupuri sanitare si vestiare. Constructia complexului se va finaliza in Q4 2009. Pretul unui modul este de 450.000 Euro + tva. Pretul intregului complex este de 3.500.000 euro + tva.

GLS Logistic Park este localizat tot in Estul Bucurestiului in suprafata de 80,000 mp. pe un teren de 135.000 mp. Viitorul proiect este amplasat pe DN3, in apropierea localitatii Fundulea, la 4,5 km de accesul pe Autostrada Soarelui. GLS Invest s-a ocupat de viabilizarea terenului obtinand modificarea caracteristicilor urbanistice printr-un PUZ deja aprobat in urma caruia s-au obtinut urmatorii indici urbanistici : POT 60% si CUT 1,3. Proiectul va fi promovat in doua directii : vanzarea directa a proiectului, estimata la 4,5 mil. euro si parteneriat, dezvoltarea GLS Logistic Park necesitand 28-30 mil. euro. Terenul aferent beneficiaza de curent electric trifazic si acces facil DN3.

Agentia imobiliara Euroest, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata romaneasca de real estate se va ocupa de promovarea acestor doua proiecte catre investitori romani si straini. In ciuda crizei financiare globale, segmentul dezvoltarilor industriale este intr-o dezvoltare accelerata fiind unul dintre cele mai dinamice din piata imobiliara romaneasca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.