Rezultatele financiare raportate de fondurile de proprietati imobiliare din Bulgaria, care detin mai multe trusturi de investitii imobiliare (REITs), au aratat pierderi importante in primele noua luni ale anului, comparativ cu perioada similara din 2007, potrivit propertywisebulgaria.

Profitul Intercapital Property Development a oscilat in jurul cifei de 6,5 milioane de leva, mult mai putin ca in 2007, dupa ce compania a reusit totusi sa vanda o suprafata de circa 13.000 mp in cadrul ansamblului de locuinte din satul de vacanta St Marina aproape de Marea Neagra, langa oras Sozopol.

In iulie, compania a finalizat si prima etapa de constructii a noi apartamente, un centru de conferinte si un restaurant in satul de vacanta. Totodata, potrivit reprezentantilor companiei, complexul rezidential si comercial din statiunea de schi Borovets ar trebui sa fie inaugurat in 2009, potrivit NewsIn.

In paralel, Prime Property BGB a inregistrat pierderi de 1,74 milioane de leva in primele noua luni din 2008 de la un profit de peste 4,6 milioane de leva in aceeasi perioada a anului 2007.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.