Considerata cea mai ieftina zona a Bucurestiului, sudul Capitalei a atras in ultima perioada un numar considerabil de investitori, iar preturile terenurilor ajung pana la 400 euro/mp, sustin reprezentantii companiei de consultanta imobiliara EuroMetropola.

“In Adunatii Copaceni, localitate in care cei mai multi dau drept sigura locatia viitorului aeroport, cele mai scumpe sunt loturile de case cu suprafete mici 500-1.500 mp, care acum se vand cu 25-50 euro/mp, in timp ce la inceput de an nu depaseau 25 euro/mp”, afirma consultantii EuroMetropola, explicand ca diferenta a fost data de proiectele rezidentiale care s-au anuntat in zona, ce se vor intinde pe cateva hectare.

Reconsiderarea vechilor proiecte comuniste, precum aeroportul si canalul Bucuresti-Dunare si, mai nou, viitoarea linie de centura, au motivat proprietarii de terenuri din zona sa ridice preturile, mai ales ca sudul este zona cea mai putin exploatata din punct de vedere imobiliar.

Cei care s-au aventurat mai departe de DN5, chiar in camp, acolo unde zvonurile spun ca se va instala aeroportul, au cumparat suprafete de minim un hectar cu 1-6 euro/mp.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.