Baneasa si Pipera vor continua sa atraga proiecte de spatii de birouri, dar problemele de infrastructura limiteaza potentialul zonei, vestul Capitalei devenind astfel tot mai interesant pentru dezvoltatori, sustine seful departamentului comercial al CB Richard Ellis|Eurisko, Catalina Jigman.
"Partea de vest a Bucurestiului a devenit noua zona pentru dezvoltarea cladirilor de birouri, aceasta beneficiind de mijloace de transport in comun si de o infrastructura mai buna decat in Pipera. Trend-ul a inceput in 2006 si a fost confirmat anul trecut prin livrarea a 55.000 de metri patrati distribuiti in doar cinci cladiri de birouri", a adaugat reprezentantul companiei CB Richard Ellis|Eurisko.

Potrivit acesteia, cresterea ofertei pe piata spatiilor de birouri din Bucuresti a continuat in primele trei trimestre ale anului curent, estimandu-se ca un numar de 304.000 mp sa fie livrat pana la finele anului. Astfel, printre cele mai mari cladiri de birouri livrate in primele 9 luni ale anului se numara: faza 1 a business park-ului Sema Parc (aproximativ 14.600 mp), Upground Office Building- faza 1 (40.000 mp) sau Baneasa Business & Technology Park-faza 1 (26.000 mp).


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.