Piata spatiilor de birouri din Romania este una functionala, urmand acelasi trend ca la inceputul anului, in ciuda dificultatilor cauzate de tensiunile financiare actuale, sustine directorul departamentului Birouri al companiei imobiliare Regatta, Mihaela Raducanu.

Potrivit reprezenztantilor companiei imobiliare, cererea pe acest segment continua sa fie ridicata pentru produsele de calitate, iar tranzactiile au loc pe piata, in ciuda dificultatilor cauzate de tensiunile financiare.

"In peisajul tulburarilor globale, exista posibilitatea ca o serie de dezvoltatori imobiliari sa fie afectati, bancile fiind mai precaute in acordarea de credite. Cu toate acestea piata de birouri din Romania inregistreaza o evolutie constanta, fara schimbari semnificative fata de inceputul lui 2008", sustine Mihaela Raducanu.

In ceea ce priveste chiriile pe acest segment al pietei, consultantii imobiliari sunt de parere ca acestea nu vor scadea in perioada urmatoare, mai ales in centrul Capitalei. "Chiriile vor ramane crescute in centrul capitalei si nu preconizam o scadere a lor. Preturile se vor mentine la acelasi nivel, dar mai ales in special in centrul Bucurestiului", a mai spus reprezentantul Regatta.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.